Skräddarsydd resa för dig och ditt företag

3-4 dagar i Colombo, Sri Lanka

Gör som flera svenska företag redan gjort – följ med oss till Colombo och möt några av de bästa företagen inom IT-outsourcing på Sri Lanka.

Regelbundet arrangerar vi resor, på tider som passar dig bäst, då det ges möjlighet att få ytterligare kunskap om vad Sri Lanka kan erbjuda. Du kommer under några effektiva arbetsdagar i Colombo i lugn och ro kunna möta leverantörer som är utvalda för just ditt företags behov. Vi bistår med transporter, gemensamma middagar och vår djupa kunskap om Sri Lanka och dess IT-industri.

Effektiva och informativa möten.

  • Vanligtvis besöks 2-3 företag som ger dig en god uppfattning om vad de kan erbjuda.
  • Senior Partner Leif I Ohlson finns på plats i Colombo och ser till att allt fungerar väl.
  • Naturligtvis får du tillfälle att besöka de olika kontoren och själv träffa utvecklarna.

Fakta

Du flyger från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn sen eftermiddag med via Doha/Dubai/Istanbul

Vid ankomst i Colombo på morgonen finns hotellrummet tillgängligt för dig.
Hemresan är flexibel (stanna tre eller fyra arbetsdagar) men sker på kvällen och Du landar i Stockholm/Göteborg/Köpenhamn morgonen/lunch dagen efter.

Vi har tack vare vårt goda nätverk möjlighet att rekommendera bra hotell i de flesta prisklasser. Alla mitt i det pulserande Colombo.

Visum ordnas smidigt online, men glöm dock inte att passet måste vara giltigt 6 mån framåt.

Priset för ett besök ligger på 10.000 – 12.000 kr (beroende på vilka avbokning- och hemresealternativ som väljs) – och då ingår; flyg, enkelrum på hotellet, transporter i Colombo & gemensamma middagar.

Mer information och intresseanmälan:
info@itbposl.com eller 08-515 189 00

Hotell

Colombos hotellindustri växer och nya hotell öppnar regelbundet. Vi har några favoriter i olika prislägen. Alla ligger centralt till och många har gett oss ett specialpris.

Modern stad

Colombo är en pulserande stad med härliga miljöer och bra restauranger.

Förläng resan

Vill Du efter de effektiva dagarna i Colombo förlänga din vistelse och njuta av Sri Lankas stränder går det naturligtvis bra och vi tipsar gärna om våra favoritställen.