Sri Lanka Tech Hub

Din väg till kompetent utveckling, vare sig det gäller att skala upp, effektivisera eller minska kostnaderna för IT.

Kort om oss


House of Sri Lanka AB hjälper dig som behöver kompetens, flexibilitet och lägre kostnader för IT-relaterade ändamål. Tack vare att vi har ett bra urval av företag, med svenska och internationella referenser, som tillsammans uppnår drygt 1 000 anställda, kommer ni att finna vad ni söker.


Vi är ett svenskt team med över 10 års erfarenhet av Sri Lanka och IT-marknaden i Norden. På ett uppdrag från ett antal av de bästa leverantörerna på Sri Lanka att bistå den svenska arbetsmarknaden med IT-kompetens när det råder brist.


Vi samarbetar med tio särskilt utvalda IT-företag på Sri Lanka och kan därmed skapa en direkt relation med lämplig leverantör, utan mellanhänder. Idag är vi belägna i centrala Stockholm, och åker regelbundet runt i landet för möten och seminarier.

Calcey7 (1)
ancon grupp
Ef5
Ef2
Pyxle2
Calcey1
Ef12

Vad vi erbjuder


Vi presesenterar Sri Lanka som en tech-hubb och IT-destination, som alternativ till de mer vanligt förekommande destinationer som finns idag. Sri Lanka är ett litet men väl utvecklat land strax intill Indien, som förutom té, porslin och annat även är mycket kunniga inom IT. 


Våra samarbetspartners har allt från 5 till 20 år av branscherfarenhet och tar sig an IT-projekt och långvariga samarbeten med svenska företagskunder av varierande storlek.

Cityhall2 (3)
DSCF8864 (3)
DSCF7405 (1)
Colombo-Sri-Lanka
1_sri-lanka-colombo-city-skyline
Colombo-for-web-154 (1)
GettyImages-824079764
colombo kväll 3

Varför Sri Lanka?

Sri Lanka är en ovanlig, men mycket fördelaktig IT-destination som ännu inte blivit lika känt som grannlandet Indien och de europeiska IT-destinationerna Polen, Ukraina m.fl. Fram till idag har drygt 100 svenska, men även mängder av internationella bolag valt Sri Lanka för att uppfylla sina behov inom IT.

Vi på House of Sri Lanka ser många fördelar med Sri Lanka, men det finns vissa skäl vi särskilt vill framhålla.

Klicka på knappen "kontakt" ifall du önskar veta mer, eller navigera vidare på hemsidan för att läsa mer om Sri Lanka som IT-destination och hur du kommer vidare.

Låg personalomsättning

Konkurrenskraftiga priser

Alla projekt välkomnas, stora som små

Tydligt med vad som är möjligt och inte

Vana av internationella och nordiska kunder

Hög utbildningsnivå

Politiskt prioriterad bransch

Affärsspråk Engelska och internationell affärskultur

Effektiva och bekväma förbindelser

Perfekt tidszon för outourcing (+3.5h/+4.5h)

Enkelt att starta projekt och driva ett team

Ett utökat, flexibelt och kostnadseffektivt team